Web Analytics Made Easy - Statcounter

تثبیت شرایط و عبور از پیک پنجم درحالی ایجاد شده است که کارشناسان براین باورند برای رسیدن به ثبات شرایط بهترین راهکار ادامه روند سریع واکسیناسیون و همچنین رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، در شرایطی روند کاهشی آمارهای کرونایی در کشور با شیب ملایم نسبت به ماه گذشته ادامه دارد که برخی کارشناسان معتقدند بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در طولانی شدن دوره به ثبات رسیدن نرخ ابتلا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمینه کارشناسان معتقدند اگرچه سرعت واکسیناسیون هم اکنون با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بسیار سریعتر از گذشته شده اما نباید فراموش کرد که واکسیناسیون درصورت تکمیل فرآیند می‌تواند از نرخ بستری بیماران بدحال کاسته و هرگز مانع از بیماری یا انتقال آن نیست به همین دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و البته رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در این زمینه نقش کلیدی و تعیین کننده‌ای دارد.

برهمین اساس مسئولان با درنظر گرفتن کاهش محدودیت‌ها در آینده نزدیک تصمیم براین دارند که برای شکستن زنجیره انتقال بیماری محدودیت‌هایی برای افرادی که همراهی لازم در زمینه طرح ملی واکسیناسیون نداشته‌اند ایجاد کنند که و براساس آن داشتن کارت واکسیناسیون برای دریافت برخی از خدمات الزامی شده است.

آمار بستری‌شدگان کرونایی در گیلان به 382 نفر کاهش یافتابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از موج جدید کرونا در 4 شهرستان

130 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های بوشهر بستری هستند

سعید کشمیری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به تغییر رنگ‌بندی شهرهای استان بوشهر اظهار داشت: با کاهشی شدن مبتلایان و بستری‌های بخش کرونایی استان بوشهر شهرستان‌های استان بوشهر که در شرایط نارنجی قرار داشتند به زرد تبدیل شد و اکنون 80 درصد شهرستان‌ها در وضعیت زرد و 20 درصد آبی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه روز گذشته 23 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شدند افزود: از این تعداد ابتلای 8 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر با اشاره به کاهشی شدن مبتلایان و بستری‌ها، تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان را 130 نفر اعلام کرد.

وی با اشاره به وضعیت بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر تصریح کرد: اکنون 17 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان بوشهر در حال درمان هستند که 8 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به ثبت 2 مورد فوتی دیگر ناشی از ابتلا به کرونا در استان خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر تاکنون یک‌هزار و 971 نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

کشمیری گفت: در شبانه‌روز گذشته 33 بیمار نیز با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 21 نفر به بیماری کرونا دچار بودند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر روند واکسیناسیون در استان را مطلوب دانست و پیش‌بینی کرد تا پایان مهرماه بیش از 80 درصد جمعیت بالای 18 سال استان بوشهر واکسن کرونا دریافت کنند.

416 بیمار بستری در بیمارستان‌های استان کرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، روند نزولی کرونا در استان کرمان ادامه دارد و طبق آخرین آمار منتشر شده تا ظهر روز گذشته موارد قطعی بستری در بیمارستان‌های استان کرمان به 416 مورد رسید تا با بستری 64 بیمار جدید کرونایی دیگر مجموع بستری‌های کرونا در استان کرمان از ابتدای همه‌گیری بیماری به 40 هزار و 155 مورد برسد.

از سوی دیگر مدافعان سلامت استان کرمان شهیدی دیگر را در راه حفظ سلامت جامعه تقدیم کردند و الهام یوسف‌زاده، پرستار فداکار بیمارستان شهید باهنر کرمان در پی ابتلا به بیماری کووید 19 و تحمل یک دوره بیماری 15 مهرماه 1400 در روز شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) به جمع شهدا پیوست.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 416 مورد است اظهار داشت: از این تعداد 218 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 37 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 35 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 24 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 102 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 64 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 40 هزار و 155 مورد رسیده است.

وی به فوت 5 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 763 نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان یک میلیون و 545 هزار و 224 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 676 هزار و 346 مورد است.

979 مورد کرونا در اصفهان شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آرش نجیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان 2776 نفر بودند که 979 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده 342  نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این مدت 337 بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 1912  بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد  283 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان را 25 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد11  نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

آتش زیر خاکستر بیماری کرونا در اردبیل همچنان برقرار است

شهرام حبیب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل در ابطه با آخرین وضعیت کرونایی استان با بیان اینکه از نظر میزان بروز و شیوع بیماری کووید19 در استان به یک وضعیت ثابتی رسیدیم، اظهار داشت:  با توجه به اتمام ماه صفر و آغاز مراسم عروسی و بازگشایی مدارس، طی چند روز گذشته شاهد روند نزولی نیستیم که نشان می دهد آتش زیر خاکستر بیماری کرونا در استان همچنان برقرار است.

وی با اشاره به حساسیت روند گسترش دوباره کرونا  افزود:  خطر خیز ششم در اوایل یا اواخر آذر وجود دارد که  نیاز به یک دمیده شدن مجدد دارد که دوباره شعله ور شود که عدم رعایت دستورالعمل‌ها ممکن است باعث محدودیت‌های مجدد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه دو مساله واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در پیشگیری از بروز خیز ششم موثر هستند، گفت: هر چه سریعتر باید 85 الی 90 درصد مردم استان واکسینه شوند تا جلوی مرگ و میر را بگیرد.

حبیب‌زاده تصریح کرد: علیرغم واکسیناسیون همچنان باید ماسک بزنیم و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم تا شاهد خیز ششم نباشیم و اگر واکسیناسیون انجام نشود و پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنیم و عادی انگاری بیماری شود قطعا در اواخر آذر وارد خیز ششم خواهیم شد.

وی در رابطه با اخرین وضعیت واکسیناسیون در استان نیز افزود:  تاکنون 982 هزار و 887 دُز واکسن در استان اردبیل تزریق شده که از این مقدار 711هزار و 282 دُز مربوط به نوبت اول و 271 هزار و 605 دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.

در حال تکمیل...

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان کرمان کرونا در استان کرمان پروتکل های بهداشتی بوشهر با اشاره استان بوشهر مراکز درمانی بیمار جدید روز گذشته خیز ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رئیس مرکز آمار ایران

به گزارش تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.

معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

دیگر خبرها

  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد
  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد، رکورد سریع‌ترین چرخش وضعی را هم شکست
  • استراتژی جدید: نقشه بایرن برای مربیان معروف!
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان