Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان وزیر اقتصاد و دارایی، احیای سرمایه گذاری های بزرگ و پروژه های پیشران را یکی از عوامل مهم نقشه راه وزارت اقتصاد و دارایی دانست و گفت: استان کرمان به دلیل همگرایی خوبی که بین سیاستگذاران و نیروهای اقتصادی وجود داشته در طی چند دهه گذشته در رشد سرمایه گذاری، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال و کاهش خام فروشی موفق بوده اما همچنان ظرفیت هایی بالقوه زیادی در این خطه وجود دارد و امیدواریم در این همایش همرسانی سرمایه گذاران کمک ویژه ای کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید احسان خاندوزی عصر امروز ۲۲ تیرماه در آئین افتتاحیه "معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان" گفت: مساله به همرسانی فرصت های سرمایه گذاری از یک سو و اشخاص حقیقی و حقوقی توانمند و علاقمند برای نقش آفرینی در فرصت های سرمایه گذاری حائز اهمیت ویژه ای است که متاسفانه در این به همرسانی هم در معرفی فرصت ها و هم در حمایت عملی و واقعی از سرمایه گذار در کشور کاستی های بسیار زیادی داریم.

به اعتقاد او، نتیجه این عدم همرسانی، علی رغم وجود پتانسیل مالی و فنی در بخش خصوصی کشور، از آنها استفاده نمی شود.

طبق اعلام وزیر اقتصاد، نرخ تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در طی دهه گذشته در اقتصاد ایران در حوالی صفر نوسان کرده و ضعیف ترین دوره های سرمایه گذاری اقتصادی در دهه ۱۳۹۰ شاهد بودیم البته نقش آفرینی سرمایه گذاری دولتی و سرمایه گذاری بانک ها در فعالیت های پیشران و مولد نیز در این دهه به حداقل رسیده بود.

او احیا سرمایه گذاری های بزرگ و پروژه های پیشران را یکی از عوامل مهم نقشه راه وزارت اقتصاد و دارایی دانست و افزود: استان کرمان به دلیل همگرایی خوبی که بین سیاستگذاران و نیروهای اقتصادی وجود داشته در طی چند دهه گذشته در رشد سرمایه گذاری، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال و کاهش خام فروشی موفق بوده اما همچنان ظرفیت هایی بالقوه زیادی در این خطه وجود دارد و امیدواریم در این همایش همرسانی سرمایه گذاران کمک ویژه ای کرد.

خاندوزی بیان کرد: آمادگی داریم از طریق سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و در حوزه مشوق های مالیاتی و ... به توسعه منطقه ای و کرمان کمک کنیم و نتایج این همایش به ثمر نشاندن عینی پروژه های ارزشمندی در کشور کمک کرده تا زنجیره های پایین دستی در کشور و استان تکمیل شود و از خام فروشی در استان و کشور در هر سطحی باید جلوگیری کرد و روز به روز کاسته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر اقتصاد اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی احسان خاندوزی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان

ایسنا/لرستان ‌مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرکز تکثیر و احیا گوزن زرد ایرانی در مجموعه کشت و صنعت فجر صفا استان لرستان خبر داد.

علی سالاروند گفت: سال ١۴٠١ و ۱۴۰۲ در راستای حفظ و احیاء این گونه ارزشمند و در خطر انقراض هشت رأس گوزن زرد ایرانی از دو سایت تکثیر و پرورش دشت ناز ساری و سایر مراکز تکثیر کشور به لرستان و دامنه‌های زاگرس که زیستگاه و خاستگاه اصلی این گونه در گذشته بوده، انتقال داده شد.

وی افزود: گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش فجر صفای کشت و صنعت لرستان واقع در دامنه‌های یافته‌کوه حفاظت و نگهداری می‌شوند که نخستین و بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش گوزن زرد در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در راستای حفاظت مشارکتی از گونه‌های ارزشمند حیات وحش و ذخایر ژنتیکی ایجاد شده است.

سالاروند از تولد یگ راس گوساله در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت؛ گوساله تازه متولد شده در شرایط مناسب و پایداری می‌باشد و توسط مسئولین سایت و دامپزشک مربوطه به همراه مادر تحت مراقبت است و شرایط زیستی و بستر مناسب برای زادآوری و رشد گوساله‌ توسط کارشناسان زحمتکش این اداره کل و مجموعه کشت و صنعت فجر صفا لرستان‌ فراهم شده است.

وی خاطر ژنشان کرد: در سال گذشته هم یک رأس گوزن زرد در این سایت متولد شده است که هم اکنون در سلامت کامل می‌باشد که نشان از موفقیت این سایت جدید در احیاء گونه‌های ارزشمند و در خطر انقراض حیات‌وحش دارد.

وی افزود: در حال حاضر گوزن زرد ایرانی در چند استان کشور نگهداری می‌شود و همچنان تلاش برای حفظ این گونه ارزشمند ادامه دارد و با سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست و معرفی آن به مناطق مختلف، روند حفظ این گونه ارزشمند در سال‌های اخیر روند خوبی گرفته است و امیدها برای احیاء آن در خاستگاه اصلی آن یعنی استان لرستان با موفقیت زاد و ولد طی دو سال اخیر نیز دو چندان شده است.

سالاروند، موفقیت احیاء این گونه ارزشمند در استان لرستان را به همه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش و محیط زیست تبریک گفت و از در دست بررسی بودن چند سایت خصوصی برای ایجاد مراکز نگهداری گونه‌های شاخص حیات وحش در استان لرستان خبر داد و اظهار کرد: استان لرستان در ایجاد مراکز حفاظت مشارکتی حیات وحش با کمک بخش خصوصی و در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» در کشور پیشگام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • نمایشگاه بزرگ قرآنی کابل و حمایت از غزه
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است