Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای رسمی نشان می‌دهد بعد حدود سه ماه آرامش در دوره همه‌گیری کرونا دوباره آتش زیرخاکستر ویروس منحوس شعله‌ور شده و رفته رفته نقاط قرمز کرونایی روی نقشه ایران ظاهر شد و به تایید مسئولان پیک هفتم آغاز شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، پیک ششم کرونا درشرایطی با کمترین هزینه ممکن مدیریت شد که سطح بالای پوشش واکسیناسیون توسط دولت سیزدهم عاملی بود برای جلوگیری از شکل‌گیری پیک هفتم در نیمه دوم سال گذشته و نهایتا بهاری آرام در دوره همه‌گیری کرونا تجربه شد، اما گذشت زمان و کاهش سطح اثرگذاری واکسیناسیون و البته بی‌توجهی برخی هموطنان به رعایت پروتکل‌ها دوباره آتش زیر خاکستر کرونا را با زیرشاخه‌های ویروس امیکرون شعله‌ور کرد و به تایید مقامات مسئول پیک هفتم آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که کارشناسان با درنظر گرفتن شرایط موجود و آزمایش‌های انجام شده رسما اعلام کردند که شکل‌گیری پیک جدید با زیر سویه‌های امیکرون در صورتی که مدیریت نشود به دلیل قدرت سرایت بالا می‌تواند دردسر ساز باشد.

این گروه تاکید دارند با توجه به افزایش درجه هوا و گرمای شدید تابستان تقریباً موضوع تهویه مناسب هوا در اماکن و فضاهای بسته رعایت نمی‌شود و همین نکته می‌تواند نگرانی‌هایی ایجاد کند و در نهایت کانون‌های انتقال قدرتمندی را تشکیل دهد که به صورت تصاعدی آمار بیماران و مراجعه کنندگان به مراکز درمانی را افزایش خواهد داد و بهترین و کم‌هزینه‌ترین راهکار تکمیل فرآیند واکسیناسیون با دوز یادآور و البته رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.

تاثیر 90 درصدی دز یادآور در کاهش بستری‌های کرونا

 محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر با اعلام این‌که تزریق دز یادآور در کاهش مرگ و میر کرونا تاثیر 80 تا 90 درصدی دارد، گفت: برای مهار واریانت‌های نوپدید کرونا فعلاً راهی جز پر کردن خلاء‌های واکسیناسیون نداریم.

با بیان این مطلب در کارگاه آموزشی معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران، گفت: متاسفانه واریانت های جدید موجب افزایش سرایت بیماری، افزایش ظرفیت فرار ویروس از سیستم ایمنی، کاهش میزان آنتی بادی و افزایش ابتلای مجدد افراد شده و شاهدیم که 6 هفته است که در سراسر دنیا موارد ابتلا و متعاقب آن مرگ و میر کرونا افزایش قابل توجهی یافته است.

وی افزود: دلیل اصلی افزایش ابتلا و مرگ‌ها این است که جهان انتظار نداشت کرونا در این فصل شروع مجدد داشته باشد و همه خود را پاییز و زمستان آماده کرده بودند. بنابراین احتمالاً پاییز و زمستان سختی در پیش خواهیم داشت. حتی کشور امارات که ادعای پوشش 100 درصدی واکسیناسیون داشت دچار جهش ویروس و همه‌گیری شد.

دکتر گویا با تاکید بر این‌که از دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌خواهیم نظام مراقبت سندرومیک را در مراسم اربعین جدی بگیرند، گفت: هفته گذشته 1471 مورد و این هفته 4119 مورد بستری کرونا در کشور داشته‌ایم. مرگ‌ها نیز از 18 به 40 و در این هفته به 69 مورد رسید. در استان‌های یزد، خراسان جنوبی، مازندران، کرمان، قم و هرمزگان شرایط سخت تر است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر با اعلام اینکه نرخ رشد بستری‌ها در تهران از 108 به 222 درصد و در البرز از 106 به 242 درصد رسیده است، اظهار داشت: در 5 استان تهران، البرز، گیلان، بوشهر و کرمان روند و شدت بستری‌ها ارزیابی شد که نشان داد اثربخشی واکسیناسیون در مهار کرونا و کاهش ابتلا و مرگ‌ها بسیار مثبت بوده است. الان کارآمدترین سلاح ما واکسیناسیون است. 

دکتر گویا بیان کرد: موارد افزایش در سالمندان رو به تشدید و تزاید است و جمعیت بالای 60 سال کشور نیاز به توجه بیشتر دارند. باید به نسبت میزان این جمعیت و نیز قشر بیماران خاص در هر استان، تزریق دز یادآور افزایش یابد. همچنین از سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی باید جلوگیری کرد. 

وی ادامه داد: درباره آینده کرونا و سویه‌های آن هیچ اظهار نظر علمی و دقیقی نمی توان کرد. فقط روش های درمان جدید سرپایی مطرح شده که در مرحله تحقیق است. بنابراین باید به طور مرتب در استان‌ها ارزیابی خطر بیماری انجام شود، تاب آوری نظام سلامت ارتقا یابد و در روش‌های اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردمی اصلاح صورت پذیرد.

آمارها چه می‌گوید؟

این درحالی است که توجه ویژه به آمارهای منتشر شده کاملا بیانگر واقعیت نگران کننده‌ای است که اگر به آن بی‌توجهی کنیم قبل از آغاز فصل پاییز دوباره شاهد روزهای سیاه کرونایی پیک ششم خواهیم بود و هر دقیقه تعداد قابل توجهی از هموطنان مان را از دست خواهیم داد، چون مقایسه آمار نرخ ابتلای روزانه در اولین روز تابستان 1401 با روز گذشته نشان می‌دهد نرخ ابتلای روزانه رشدی معادل 26 برابری را به خود دیده است.

به گفته کارشناسان بهداشت و درمان این روند به‌گونه‌ای نگران کننده می‌شود که در مرحله‌بعدی یعنی نرخ بستری هم می‌بینیم این روند افزایشی قابل توجه بوده و شاهد رشد 11 برابری را تجربه می‌کندکه همین موضوع رفته رفته با وقفه‌ای معنادار در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی سراسر کشور افزایش 3 برابر موارد بستری در این بخش را هم به همراه آورده است.

این گروه تاکید می‌کنند با توجه به رفتار ویروس در دوره‌های گذشته؛ تغییر معنادار آمارها نشان می‌دهد احتمالا در نیمه مرداد امسال شاهد افزایش معنادار تعداد موارد فوتی هم خواهیم بود چون تغییر هر بخش تا اثرگذاری در بخش دیگر به نوعی وقفه یک هفته را تجربه می‌کنیم که شاهد مثال آن رشد تقریباً 9 برابری موارد فوتی در 30 روز گذشته است.

در همین حال گروه یاد شده معتقدند روند افزایشی بیماری کرونا در پیک هفتم در شرایطی زنگ‌ هشدار را به صدا در می‌آورد که تفاوت رنگبندی کرونایی در شهرستان‌های مختلف را می‌بینیم به صورتی که بررسی نقشه کرونایی ایران در اولین روز تابستان امسال با اولین روز مرداد نشان می‌دهد تعداد شهرستان‌های قرمز در ابتدای دوره یاد شده صفر بوده اما در کمتر از یک ماه به عدد 57 درصد رسیده و شهرستان‌های نارنجی هم از صفر به 86 مورد افزایش یافته‌اند، هرچند در ادامه راه بازهم شاهد تغییرات معنادار هستیم یعنی عدد 106 شهرستان‌های زرد کرونایی به 199 مورد رسیده و تعداد شهرستان‌های آبی کرونایی هم روز گذشته نزدیک به یک سوم کاهش یافته یعنی از 342 مورد اولین روز مرداد 1401 به 106 شهرستان تقلیل یافته است.

استان اردبیل/ اولین فوتی پیک هفتم استان ثبت شد

علی محمدیان‌اردی در گفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: با توجه به شیوع سویه جدید کرونا در کشور و به تبع آن در استان اردبیل، از ساعت 8 صبح تا 8 شب 2 مرکز شهید باکری و شهید بهشتی در اردبیل کار واکسیناسیون را انجام می‌دهند تا هموطنان نسبت به تزریق دز یادآور اقدام کنند.

وی افزود: امیدواریم با همکاری مردم در کوتاه‌ترین زمان شاهد برچیده شدن بساط موج هفتم کرونا در استان اردبیل باشیم که در هفته‌های اخیر تعداد مراجعات و بستری‌ها تا چهار برابر نسبت به هفته‌های گذشته افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: رعایت موازین بهداشتی به ویژه زدن ماسک، تزریق واکسن و دوری از تجمعات ضروری است و  علایم سویه جدید متفاوت از گذشته است و هموطنانی که با علائم اولیه کرونا روبه‌رو شوند باید به مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت مداوا قرار گیرند.

محمدیان به فعالیت 22 اکیپ بهداشت محیط در استان اشاره کرد و گفت: از امروز این اکیپ‌ها در سطح شهر فعالیت خود را انجام می‌دهند تا نظارت بیشتری بر اماکن و واحد‌های صنفی اغذیه‌فروشی، رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی داشته باشند.

محمدیان گفت: در کنار رعایت موازین بهداشتی و تزریق واکسن در قالب دز یادآور، موضوع مهم فعالیت مراکز جامع سلامت و بهداشت برای انجام امور واکسیناسیون است که در 370 مرکز بهداشت و جامع سلامت این کار انجام می‌شود تا شاهد ارتقا سلامت هموطنان و همشهریان باشیم.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: از آغاز پیک هفتم کرونا در استان اردبیل، شاهد روند افزایش بستری و موارد مراجعه سرپایی در مراکز بهداشتی و درمانی هستیم، بطوریکه طی 24 ساعت گذشته، 10 بیمار بدلیل ابتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی افزود: در حال حاضر 34 بیمار در مراکز درمانی استان بدلیل ابتلا به کووید19 بستری هستند که متاسفانه روز گذشته یک نفر از هم استانی های عزیز فوت کرده و هم اکنون 4 بیمار در بخش مراقبتهای ویژه کرونا بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن هشدار جدی بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی بیان داشت: از عموم هم استانی های عزیز درخواست می کنیم از عادی انگاری بیماری خودداری کنند، دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از ماسک را فراموش نکنند. و افرادی که بیش از 6 ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آنها گذشته است حتما جهت تزریق واکسن به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.

استان اصفهان/ 379 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته شناسایی شد

پژمان عقدک در جمع اصحاب رسانه با اشاره به گزارش وضعیت بیماری کرونا در استان اصفهان تا پایان تیرماه سال جاری، اظهار داشت: در استان اصفهان نیز همچون سایر استان‌های کشور، کرونا روند صعودی به خود گرفته و تزریق واکسن، استفاده از ماسک، عدم تجمع و حضور در مراکز شلوغ و شستن دست‌ها از جمله راه‌های پیشگیری از این بیماری است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 813 تست کرونا گرفته شده که از این تعداد 379 تست مثبت گزارش شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 483 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تحت پوشش بستری هستند، گفت: 56 بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند و متاسفانه یک بیمار قطعی کرونا هم روز گذشته فوت شد.

عقدک ادامه داد: در 24 ساعت گذشته یکصد بیمار جدید کرونایی بستری و 52 بیمار هم ترخیص شدند و همچنان به شهروندان توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی خود و خانواده پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

وی تصریح کرد: مجموع آمار واکسیناسیون کرونا تا پایان تیر ماه امسال8796955 دوز واکسن است که تعداد دوز تزریق شده نوبت اول 3790572، تعداد دوز تزریق شده نوبت دوم 3422940، تعداد دوز تزریق شده نوبت سوم 1517266، تعداد دوز تزریق شده نوبت چهارم 66217 و مجموع تزریقات اتباع خارجی هم 384391 گزارش شده است.

استان خراسان رضوی/ افزایش مراجعه سرپایی به مراکز درمانی

محمد پهلوان کاشی درگفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: روز گذشته یک هزار و 334 نفر به مراکز جامع خدمات سلامت منتخب کرونا و اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه داشتند؛ این میزان نسبت به ده روز گذشته رشدی دو برابری داشته است و لازم است عموم مردم با تکمیل واکسیناسیون و یا دریافت دُز یادآور، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی از افزایش چرخش ویروس کرونا جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 513 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 406  نفر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند تصریح کرد: طی یک روز گذشته 170 بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند که 142 نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان را 104 نفر عنوان کرد که سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد 84  بیمار است.

وی با تاکید بر اینکه تمامی سطوح بهداشتی و درمانی برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در تمامی ایام در آمادگی کامل هستند تصریح کرد: عموم مردم در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا ضمن تماس با سامانه 191 و دریافت راهنمایی‌های لازم به نزدیکترین مرکز درمانی سطح یک و دو مراجعه نمایند و از خود درمانی و مراجعه دیرهنگام پرهیز کنند.

استان کردستان/ افزایش شدید بیماران بستری کرونایی در استان کردستان

 استان کردستان نیز همانند سایر استان‌های کشور وارد موج هفتم بیماری کووید 19 شده و آمار مبتلایان روزانه در حال افزایش است، این وضعیت در حالی‌ست که شهروندان دیگر اعتقادی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و از همه بدتر بیماری کرونا ندارند و کاملاً به صورت عادی و بدون ماسک در سطح شهر و خیابان‌ها تردد می‌کنند.

 فریدون عبدالملکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در زمینه دلایل افزایش تعداد بیماران کرونایی طی چند روز گذشته در سطح استان اظهار داشت: در حال حاضر 48 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های کردستان بستری و شمار بستری‌شدگان مبتلا به این بیماری روزانه در حال افزایش است.

وی از فوت 5 بیمار کرونایی در دو هفته اخیر در استان خبر داد و افزود: از این تعداد 2 مورد مربوط به شهرستان سنندج، 2 مورد مربوط به شهرستان بیجار و یک مورد بانه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرهای استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شهرستان‌های سنندج، سقز، سروآباد، کامیاران و دهگلان در وضعیت زرد و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت آبی به سر می‌برند.

عبدالملکی بر تزریق دوز یادآور واکسن کرونا تأکید کرد و یادآور شد: افرادی که 2 یا 3 دوز قبلی را تزریق کرده و حداقل 4 تا 6 ماه از تزریقشان گذشته است، حتماً با مراجعه به مراکز تزریق واکسن، نسبت به تزریق دوز یادآور اقدام و شهروندان پروتکل‌های بهداشتی را نیز کاملاً رعایت کنند.

استان کرمان/ روند ابتلاء به بیماری در استان کرمان رو به افزایش است

براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 7 به 13 و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 2 به 4 شهر افزایش یافته است. همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 13 به 6 کاهش پیدا کرده و متاسفانه دیگر هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

مهدی احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه سویه جدید کرونا مسری‌ترین ویروس کرونا بوده که سرایت‌پذیری آن از سرخک نیز بیشتر است، گفت: هفته گذشته در استان کرمان تست 51 درصد مراجعین سرپایی مثبت شده و همچنین در بیماران بستری در هفته قبل 38 درصد تست‌ها مثبت بوده است.

وی با اشاره به اینکه روند ابتلاء به بیماری در استان کرمان رو به افزایش است، افزود: پوشش واکسیناسیون کرونا در استان کرمان 91 درصد نوبت اول، 80 درصد نوبت دوم و 54 درصد نوبت سوم است و برای تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا 27 هزار و 446 نفر مراجعه کننده داشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: در حال حاضر 201 مورد بیمار بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان داریم که 71 مورد در شهر کرمان است که بسیاری از کسانی که وضعیت خوبی ندارند و در کرمان بستری هستند، از شهرستان ها به مرکز استان مراجعه کرده‌اند.

وی ا‌دامه داد: در مجموع از کل بستری‌های استان، 52 نفر در آی سی و یو بستری و 17 نفر تحت ونتیلاتور هستند و عمده فوتی‌ها یا دارای بیماری زمینه‌ای بوده یا پوشش واکسیناسیون آنها درست نبوده است.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا تاریخ اول مردادماه، اظهار داشت: 50 مورد موارد مثبت بستری جدید داشتیم که 6 مورد آن در کرمان، 13 مورد آن در جیرفت، 9 مورد در بم و 22 مورد در سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان  187 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در استان کرمان یک مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان 5 هزار و 678 نفر است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 346 هزار و 642 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 794 هزار و 49 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 897 هزار و 924 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 29 هزار و 262 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن برکت واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمان دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مراکز درمانی استان پروتکل های بهداشتی مبتلا به کرونا استان کرمان کرونا در استان استان اردبیل بستری هستند تزریق واکسن نشان می دهد حال حاضر شهرستان ها دز یادآور روز گذشته اولین روز پروتکل ها بستری ها استان ها پیک هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی دولت در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان گلپایگان گفت: تجارت خارجی ایران در فروردین سال جاری ١٠.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافته است.


علی بهادری جهرمی با بیان اینکه حال منابع ارزی ما خوب است تصریح کرد: ما مشکلات ارزی و دیگر معضلات جاری را می‌دانیم، اما مجبوریم در شرایط تحریم، تعادل ارزی را برقرار کنیم.


سخنگوی دولت با اشاره به اینکه نظارت بر نوسانات نرخ ارز به صورت جدی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: نگاه دولت هدایت منابع ارزی به سوی موارد مهم و اولویت هاست.


وی درباره نظارت بر نظام بانکی گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری بزرگ را منحل کردیم بدون اینکه هیچ مشکل اقتصادی و اجتماعی رخ دهد.


بهادری جهرمی تصریح کرد: درصدد هستیم که منابع بانکی را به سمت اقدامات مولد مانند تولید و مسکن سوق دهیم و از سوی دیگر در بخش‌های تکلیفی مانند فرزندآوری نیز از آن بهره‌مند شویم.


وی گفت: نرخ سود بانکی نرخ سابق است از طرف دیگر نرخ تورم تولید کننده که در ابتدای دولت ١٠٣ درصد بود الان به ٢٣ درصد رسیده است.


سخنگوی دولت با بیان اینکه در دهه ٩٠ بسیاری فرصت‌ها از دست رفت، گفت: این موضوع تنها به مباحث اقتصادی محدود نبوده است و در دیگر موارد مانند فرهنگی و اجتماعی نیز کاستی داشتیم.


بهادری جهرمی همچنین در مورد توزیع شیر در مدارس اظهار داشت: این موضوع پارسال در قانون بودجه نبود، اما امسال سعی کردیم برای آن ردیف بودجه تعریف کنیم.

دیگر خبرها

  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته