Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهش ناگهانی نرخ ابتلا تنها در ۲۴ ساعت باعث شد تا کارشناسان بهداشت و درمان براین باورند باشند که مردادماه ۱۴۰۱ با آمارهای صعودی به اتمام خواهد رسید. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، درشرایطی که  بررسی‌ آماری کرونا در 48 ساعت گذشته روند نزولی نرخ ابتلا و اغلب شاخص‌ها را نشان می‌داد انتشار آمار روز گذشته دوباره مهر تاییدی بر قابلیت بحران آفرینی ویروس منحوس در پیک هفتم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه کارشناسان بهداشت ودرمان در این زمینه معتقدند بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی از سوی هموطنان در روزهای اخیر و مشارکت بسیار پایین در تکمیل دوره واکسناسیون با دوز‌ یادآور عاملی شده تا زیرسویه‌های امیکرون با قدرت سرایت بسیار بالاتر از گذشته دوباره نمودارها را صعودی کرده و خبر از این واقعیت بدهند که مرداد امسال با آمارهای فعلی به پایان نخواهد رسید و باید منتظر آمارهایی کاملا معنادار باشیم.

این شرایط درست درزمانی رخ داده است که مسئولان وزارت بهداشت علاوه براینکه از ابتدای آغاز پیک هفتم نسبت به اهمیت تکمیل واکسناسیون و تزریق دوز یادآور برای افرادی که شش ماه از آخرین تزریق آنها گذشته هشدار داده‌ و همواره بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی هموطنان تاکید داشته‌اند.

از سوی دیگر کارشناسان و متخصصان با اشاره به احتمال ابتلای مجدد افراد به کرونا با توجه به فعالیت زیرسویه‌های امیکرون می‌گویند: اگرچه واکسناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند باعث کاهش احتمال از بیماری باشد اما نباید فراموش کنیم این موضوع نسبی بوده و احتمال ابتلا حتی در این شرایط نیز وجود دارد درحالی که واکسناسیون میزان شدت بیماری را با درنظر گرفتن ایجاد آنتی‌بادی در بدن افراد کاهش می‌دهد و افرادی هم که قبلا مبتلا شده‌اند دقیقا همین شرایط را دارند.

احتمال ابتلای مجدد به «اُمیکرون» / لانگ‌کووید چیست؟

به گفته این گروه احتمال ابتلای مجدد افراد به کرونا عاملی است که می‌تواند طولانی شدن دوره ابتلا  به کرونا یا "لانگ‌کووید" را همراه داشته باشد و در نهایت عوارض و مشکلات دیگری برای بیماران ایجاد می‌کند که این روند در بیماران دارای زمینه‌ای نگران کننده خواهد شد.

این گروه همچنین با اشاره به تحقیقات انجام شده تاکید دارند اگرچه احتمالا ابتلای مجدد افراد به کرونا دقیقا بستگی به میزان آنتی‌بادی موجود در بدن افراد دارد اما آمارها نشان می‌دهد چیزی حدود 20 تا 30 درصد موارد ابتلا به کرونا در شرایط فعلی منجر به لانگ کووید خواهد شد و ایجاد عوارض بعدی در برخی از این بیماران نگران کننده بوده است.

واقعیت آماری ویروس منحوس از ابتدای هفته

در شرایطی که ابتدای هفته همه تقریباً شاخص‌های کرونایی سیر نزولی به خود گرفته بودند کارشناسان هشدار دادند که نباید با تکیه براین آمارها دچار اشتباه محاسباتی شویم به این دلیل که فراز و فرودهای کارونایی از همان پیک اول وجود داشته و آمارهای روزانه تنها می‌تواند نمایی کوچک از واقعیت همه‌گیری ارایه کنند و برای رسیدن به واقعیت باید به آمارهای دوره‌های معمولا 14 روز تا یک ماه توجه داشته باشیم.

اما واقعیت اینجاست که با توجه به همین آمارها می‌تواند به نوعی رفتار ویروس و تغییرات معنادار روزهای آتی را دریابیم و براساس آنها برنامه‌ریزی کنیم اگرچه تجزیه و تحلیل این داده در وزارت بهداشت توسط متخصصان امر نه تنها روزانه بلکه ساعتی انجام می‌شود تا براساس آن سیاست‌گذاری‌های کلان صورت پذیرد ولی اهمیت توجه به این آمارها در میان افراد جامعه تعیین کننده است چون عدم همراهی هموطنان با سیاست‌های کلان اتخاذ شده از سوی وزارت بهداشت می‌تواند کلا نتیجه را تغییر داده و تمام دستاوردها را در کوتاه مدت از بین ببرد.

برهمین اساس اگر جداول رسمی آمارهای منتشر شده از ابتدای هفته را درنظر داشته باشیم می‌بینیم تنها در 24 ساعت نرخ ابتلای روزانه یکباره با جهشی حدود 59 درصد از به رقم 5477 نفر رسیده و زنگ هشدار تغییرات معنادار در سایر شاخص‌ها را طی روزهای آینده به صدا درآورده است.

این درحالی است که روند صعودی در بخش بستری مراکز درمانی هم تجربه می‌شود و این شاخص نیز در دوره یاد شده شاهد رشدی معادل 16.7 درصد است، اما کارشناسان می‌گویند برای ایجاد تغییر معنادار در بخش مراقبت‌های ویژه و حتی موارد فوتی یک دوره سه تا 5 روزه لازم است و به همین دلیل اگرچه در بخش مراقبت‌های ویژه از روز شنبه تنها 1.44 درصد رشد با تعداد 1476 نفر بستری ثبت شده است و موارد فوتی‌ها هم شاهد رشدی معادل 3.27 درصد و افزایش تنها 2 نفر بوده اما ابتدای هفته بعد این آمارها مشخصاً تغییرات جهشی خواهند داشت.

آخرین اخبار کرونا در ایران| یکه‌تازی چراغ خاموش زیرسویه‌های امیکرون/ هفته 128 همه‌گیری روند همواره صعودی بود / پایتخت در صدر آمار فوتی‌ها + نقشه و نمودارآخرین اخبار کرونا در ایران| مشارکت پایین هموطنان در تزریق دوز یادآور نگران‌کننده است/ رشد 128 درصدی تعداد شهرهای قرمز در یک هفته + نقشه و نمودارآخرین اخبار کرونا در ایران| رشد 292.95درصدی نرخ ابتلا از 13 فروردین در پیک هفتم/ کودکان ناقلان شیرین‌زبان+ نقشه و نمودار


استان کرمان/ 76 مورد ابتلای جدید در 24 ساعت

براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 15 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان 11 مورد و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی همچنان 6 شهر است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 4 شهر به 6 شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 76 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 36 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 13 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 15 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 3 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 9 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 196 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 2 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 728 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 351 هزار و 114 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 84 هزار و 593 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 909 هزار و 527 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 59 هزار و 250 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان بوشهر/ 44 بیمار در مراکز درمانی بستری هستند

حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه این استان وارد پیک هفتم کرونا شده است اظهار داشت: با توجه به آغاز پیک هفتم کرونا در استان بوشهر، همه بیمارستان‌ها با تمامی امکانات در حال خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به افزایش روند مبتلایان به کرونا و با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 44 بیمار جدید بستری شده‌اند از اشغال بیش از 20 درصد تخت‌های بخش کرونایی مراکز درمانی استان خبر داد و تصریح کرد: اکنون 106 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

وی شیب صعودی آمار مراجعین سرپایی بیماران کرونایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در حال حاضر 10 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند و نحوه خدمت‌رسانی به آنان مطلوب است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بیشترین آمار بستری‌های بخش کرونایی مراکز درمانی استان را مربوط به افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای دانست و افزود: تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا به ویژه سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای ضروری است.

ملکی‌زاده افزایش روند فوتی‌های کرونایی در استان بوشهر را یادآور شد و گفت: در شبانه‌روز گذشته 2 بیمار کرونایی فوت کرده‌اند و در مجموع تاکنون 2 هزار و 188 نفر در استان بوشهر به سبب ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

وی رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و استفاده مکرر از ماسک در کنترل موج هفتم کرونا را مهم دانست و از همه آحاد جامعه خواست نسبت به کنترل و مهار این پیک با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همکاری کنند.

 

درحال تکمیل...

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آخرین اخبار کرونا در ایران حوزه دانشگاه علوم پزشکی دوز واکسن تزریق شده نوبت بیمارستان های استان احتمال ابتلا وزارت بهداشت تعداد شهرهای مراکز درمانی بیمارستان ها ابتلای مجدد ابتدای هفته استان کرمان استان بوشهر لانگ کووید نرخ ابتلا روز گذشته پیک هفتم فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی" ژئوماتیک ۱۴۰۳" که در نوع خود یکی از نخستین نمایشگاه حوزه اطلاعات مکانی منطقه غرب آسیا محسوب می‌شود، پس از چهار روز برگزاری و استقبال چشمگیر مخاطبان به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور مسئولان مرتبط و تقدیر از غرفه‌های نمایشگاهی برگزار شد.
در این نمایشگاه برای نخستین بار چندین دستاورد نوین دانش‌بنیان که به دست متخصصان شرکت‌های مختلف داخلی تولید شده بود، به نمایش گذاشته شد.
در دو روز نخست این رویداد، همایش ژئوماتیک با حضور استادان دانشگاه‌ها، کارشناسان، مسئولان و دانشجویان، برگزار شد که در آن ضمن سخنرانی مقامات، برخی متخصصان نیز دیدگا‌های خود را ارئه کردند
درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه و در روز دوم از بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی برگزار شد.
بخش نمایشگاهی رویداد ژئوماتیک ۱۴۰۳ نیز شاهد حضور دور از انتظار مخاطبان بود، جایی که ده‌ها شرکت، نوین‌ترین و جدیدترین تولیدات و طرح‌های خود را ارئه کرده بودند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی: ۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در (مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل) برگزار شد.
جاویدانه، رییس سازمان نقشه برداری کشور در این رویداد گفت:باتوجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
جاویدانه افزود:به طور کلی لازمست تا داده‌های مکانی با کیفیت مطلوب و با رعایت استاندارد‌های موجود جمع آوری، پردازش و در اختیار کاربران قرار گیرند. چنین اطلاعاتی در یک بستر مشترک میتوانند ضمن کمک به طرح‌های کلان کشور مانند آمایش سرزمین، ثبت و دیگر موارد نیاز‌های موجود در زمینه‌های محیط زیست، تغییرات اقلیم، حمل و نقل، مصرف بهینه منابع را نیز تامین کرده و رشد اقتصادی کشور را به ارمغان آورد.
حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران نیز در همایش گفت:سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب گر در مسیر درستی قرار گرفته است.
او افزود:همچنین اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه‌های زمینی را در مدت کوتاه‌تر در اختیار قرار می‌دهد، ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه‌ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.به گفته او، محموله‌های تصویربردار ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد اراضی کشور را تصویربرداری کند.
همچنین همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حضور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند